Announcement

Collapse
No announcement yet.

PT for Android no result?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PT for Android no result?

    Disk tests run and individual results are shown but no overall disk results or overall PT results are shown. App just updated today. Samsung S10+ with latest updates. Thanks for your time.
    Main Box*i7 4790K*Z97 Extreme 6*2x8 gigs Crucial BS DDR3-1600*Samsung 860 EVO 500 gig*Samsung 860 EVO 1TB*Samsung 860 EVO 2TB*ASUS DRW-24B3LT*LG HL-DT-ST BD-RE*Corsair AX750 PSU*Fractal Design Define R4 case*Windows 10 Pro 64 bit Build 19042.630

  • #2
    App version 3.0.1004 BTW.
    Main Box*i7 4790K*Z97 Extreme 6*2x8 gigs Crucial BS DDR3-1600*Samsung 860 EVO 500 gig*Samsung 860 EVO 1TB*Samsung 860 EVO 2TB*ASUS DRW-24B3LT*LG HL-DT-ST BD-RE*Corsair AX750 PSU*Fractal Design Define R4 case*Windows 10 Pro 64 bit Build 19042.630

    Comment


    • #3
      What are you internal disk test result numbers? For PerformanceTest Mobile for Android on the disk test, we try to open a file with read/write cache disabled, but it is sometimes not supported or not honored by OS. If disk cache is enabled or we detect that the read speed is 20X factor then no disk mark is calculated/shown.

      Comment


      • #4
        I bet that is the problem.
        Main Box*i7 4790K*Z97 Extreme 6*2x8 gigs Crucial BS DDR3-1600*Samsung 860 EVO 500 gig*Samsung 860 EVO 1TB*Samsung 860 EVO 2TB*ASUS DRW-24B3LT*LG HL-DT-ST BD-RE*Corsair AX750 PSU*Fractal Design Define R4 case*Windows 10 Pro 64 bit Build 19042.630

        Comment


        • #5
          I can see the reason for disabling the cache but since most phones will most likely not allow disabling caching (s10+ does not) is it not breaking the app? No overall results?
          Main Box*i7 4790K*Z97 Extreme 6*2x8 gigs Crucial BS DDR3-1600*Samsung 860 EVO 500 gig*Samsung 860 EVO 1TB*Samsung 860 EVO 2TB*ASUS DRW-24B3LT*LG HL-DT-ST BD-RE*Corsair AX750 PSU*Fractal Design Define R4 case*Windows 10 Pro 64 bit Build 19042.630

          Comment


          • #6
            Your test values shouldn't have triggered the cache detection. So I went to review the code. It seem there were remnants of some debug code that got submitted with the last build release that was incorrectly calculating the disk mark. I have submitted a fix to the play store and it should hopefully be rolled out shortly. We'll also update the disk mark for any submitted baselines for V3.0 Build 1004 in our database as well.

            We have some other changes planned for PerformanceTest family of software and it will likely revisit the cache issue and allowable read/write speeds. Thanks again for bringing this to our attention.

            Comment


            • #7
              I got the new build and the problem is fixed! Thanks
              Main Box*i7 4790K*Z97 Extreme 6*2x8 gigs Crucial BS DDR3-1600*Samsung 860 EVO 500 gig*Samsung 860 EVO 1TB*Samsung 860 EVO 2TB*ASUS DRW-24B3LT*LG HL-DT-ST BD-RE*Corsair AX750 PSU*Fractal Design Define R4 case*Windows 10 Pro 64 bit Build 19042.630

              Comment

              Working...
              X