Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with all AMD high performans notebook graphic card...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with all AMD high performans notebook graphic card...

    We are using "performance test" for AMD Radeon HD7600 series cards notebook... Notebook has 2

    graphics card: First one is Intel HD Graphics 4000 and the second one is AMD Radeon HD7600 series...
    Our Test with the first GPU is ok but we are not turned on the other AMD card for testing "performance
    test". We choose High Performance for performancetest64.exe via AMD Catalyst Control Center but
    test doesnt begin with high performance graphic card... Program test only HD4000 gpu card at
    all conditions.

    Is this a bug or should we use another method for testing this kind of notebook?

    Not: we had this problem in four different notebooks (with different kind of AMD GPU), still we are getting problems and still we are getting problems...

    We

    Best Regards,

  • #2
    There is more than one exectuable that needs to be assigned to run using the high performance card (or you should make the high performance card the default for the system while testing), there is an optimus example at http://www.passmark.com/support/perf...ia_optimus.htm.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Tim (PassMark) View Post
      There is more than one exectuable that needs to be assigned to run using the high performance card (or you should make the high performance card the default for the system while testing), there is an optimus example at http://www.passmark.com/support/perf...ia_optimus.htm.
      Thank you for your fast reply...
      This problem is not the first problem that happened to us. Not all of the notebooks which has amd cards can be tested. Trying to change "high performance card" mode to default is also not working. The method which you offered is for nvidia based cards,which we are not had problem with



      Thans a lot,

      Comment


      • #4
        Have you checked you are using the latest available drivers from AMD?

        What sort of 3D results (overall and individual tests) are you getting when you have the system set to high performance?

        Comment


        • #5
          This is my test preparation step and final result:

          Version:
          http://puu.sh/9UK4U/b2efae921b.jpg


          Setting AMD Catalyst Control Center
          http://puu.sh/9UKVU/e63b27b63b.png


          Hardware
          http://puu.sh/9UKdr/8cc85d5ad4.png


          Software:
          http://puu.sh/9UKfU/07af453aa4.png


          PowerPlay tab:
          http://puu.sh/9UKhK/9bdcdd7993.png


          Switchable Graphics Global Settings tab:
          http://puu.sh/9UKjl/37db207ba0.png


          Test Selection:
          http://puu.sh/9UL7h/6d7cd1841d.jpg




          Full test result..But again set to HD4000 GPU...
          http://puu.sh/9UMib/17d85433a7.png


          My Baseline result:
          http://www.passmark.com/baselines/V8...id=25870327091


          While testing "3dcomplex test" screeshoot:
          http://puu.sh/9UMLi/194e91ca5b.jpg


          After all of this preparation, "performancetest8" still switch only "HD Graphisc 4000" gpu...!
          We want to buy this program but this problem makes us think ...

          Thanks a lot...

          Comment


          • #6
            It still doesn't look like you have flagged all the correct executables in the device driver configuration. To be honest the people cooking up this type of hardware should have just made it work automatically. But this appears not to be the case.

            Anyway flag all these .exe files.
            BitonicSort.exe
            Mandel.exe
            PerformanceTest32.exe
            PerformanceTest64.exe
            PT-D3D11Test.exe
            QJulia4D.exe

            Comment


            • #7
              I tried this configuratin right now(and i put "fluid3d.exe" too). All of this exe is now "high performance" flag... But "performancetest8" still doesnt recognize AMD gpu...!
              I have two different notebooks and both has AMD gpu. First GPU is "AMD Radeon HD8750" and the other GPU is "AMD Radeon HD7600M"
              What should i do, after all of this trial?

              Thanks a lot...

              Originally posted by David (PassMark) View Post
              It still doesn't look like you have flagged all the correct executables in the device driver configuration. To be honest the people cooking up this type of hardware should have just made it work automatically. But this appears not to be the case.

              Anyway flag all these .exe files.
              BitonicSort.exe
              Mandel.exe
              PerformanceTest32.exe
              PerformanceTest64.exe
              PT-D3D11Test.exe
              QJulia4D.exe

              Comment


              • #8
                It's possible this is some sort of display issue (or the high performance card is never visible to the application) as you seem to be getting 3D results that are twice as high as the Intel HD 4000 so it looks like is being executed on the high performance card.

                Could you please run PerformanceTest in debug mode, as described here http://www.passmark.com/support/ptdebug.htm, and send us a copy of the log files that are created so we can check if the card is being seen by PerformanceTest.

                Comment


                • #9
                  After cmd:
                  C:\Program Files\PerformanceTest>performancetest "DEBUGMODE"


                  When started:
                  http://puu.sh/9WxJl/1493266e6a.jpg
                  and
                  http://puu.sh/9WxKj/6d09d3382d.jpg


                  After both confirmations i saw this information:
                  Videocard recongnize:
                  http://puu.sh/9WxUj/f4f7786e7f.jpg


                  But it constantly stucks at "collecting" screen and because of this program cant execute tests.


                  The Logs you needed are these: (PerfTestLog is ok but "Sysinfolog" is very large because dont stop "collecting" ...!

                  This GPU-Z screenshot:
                  http://puu.sh/9WzWl/a1fe425829.png
                  http://puu.sh/9WzVA/4f4b02b474.png



                  PerfTestLog :

                  0.000s - DEBUG: Starting...0.000s - DEBUG: PerformanceTest 8.0 build 1036 64-Bit
                  0.000s - DEBUG OS: Windows 8.1 Enterprise Edition build 9600 (64-bit)
                  0.000s - DEBUG Path: C:\Users\mu\Documents\PassMark\PerformanceTest\Per fTestLog.txt
                  0.000s - DEBUG Command line: performancetest64.exe "DEBUGMODE"
                  0.016s - Date: 07/04/14 17:27:30
                  0.016s - DEBUG: Opening splash window
                  0.032s - DEBUG: Init Preferences
                  0.047s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.063s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.094s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.094s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.094s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.125s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.125s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.157s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.157s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.188s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.188s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.204s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.235s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.266s - DEBUG: UTF8StringToWChar string truncated
                  0.282s - DEBUG: Init CD Burner
                  0.297s - DEBUG: Retrieving Computer Name
                  0.297s - DEBUG: Retrieving OS Name
                  0.313s - DEBUG: Retrieving Graphics Info
                  0.532s - DEBUG: Retrieving USB Info
                  0.844s - DEBUG: Creating main window
                  0.875s - DEBUG: Updating Baseline List
                  0.922s - DEBUG: Finished updating Baseline List
                  0.985s - DEBUG PERF: Initialize3DEnvironment
                  2.313s - DEBUG: Checking language and local
                  2.313s - DEBUG: Got language and local
                  2.313s - DEBUG: Creating performance stats thread
                  2.329s - DEBUG: Performance stats thread created
                  2.329s - Initialize CD/DVD Burn
                  2.329s - DEBUG: Initialising bitmap resources
                  2.344s - DEBUG: Closing splash window
                  2.422s - DEBUG PERF: Loading Perf DLL
                  2.422s - DEBUG PERF: Found perf functions in DLL
                  2.438s - DEBUG PERF: Loaded Perf DLL
                  2.485s - DEBUG PERF: Host "DELL", Index 238, Counter 5178
                  2.657s - DEBUG PERF: Assembling counter string1 ""
                  2.657s - DEBUG PERF: Counter string1 "\2.672s - DEBUG PERF: Counter string2 "\2.672s - DEBUG PERF: Got counter string DLL
                  2.672s - DEBUG PERF: Finished query
                  2.672s - DEBUG PERF: Added counter
                  4.860s - DEBUG: Finished Welcome Window
                  4.860s - DEBUG: Launch System Information Thread
                  4.860s - DEBUG: Retrieving Disk Info
                  4.969s - DEBUG: Entering message loop
                  5.329s - DEBUG: Retrieving SMART Info
                  7.063s - DEBUG: Retrieving Memory Info
                  7.063s - DEBUG: Retrieving CPU Info
                  14.672s - DEBUG: Retrieving Memory SPD Info

                  This is only a litle part of "sysinfolog"


                  "Sysinfolog" :
                  0.000s - SysInfo: SysInfo v1.0 Build: 10670.281s - SysInfo: OS1: 2 6.3.9600
                  0.281s - SysInfo: OS2: 2 6.3.9600 1 0 0
                  0.297s - SysInfo: Operating System: Windows 8.1 Enterprise Edition build 9600 (64-bit)
                  0.297s - SysInfo: Video: \\.\DISPLAY1, Intel(R) HD Graphics 4000, PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_05981028&REV_09
                  0.359s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 28 0 52 0 29 0 20 0 48 0 44 0 20 0 47 0 72 0 61 0 70 0 68 0
                  0.359s - SysInfo: 69 0 63 0 73 0 20 0 46 0 61 0 6d 0 69 0 6c 0 79 0 0 0
                  0.375s - SysInfo: Binary: Intel(R) HD Graphics Family
                  0.375s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 72 0 6e 0 61 0 6c 0 0 0
                  0.391s - SysInfo: Binary: Internal
                  0.391s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 20 0 56 0 69 0 64 0 65 0 6f 0 20 0 42 0 49 0 4f 0 53 0 0 0
                  0.391s - SysInfo:
                  0.406s - SysInfo: Binary: Intel Video BIOS
                  0.406s - SysInfo: Video: Intel(R) HD Graphics 4000, , 2155532288, 10.18.10.3621
                  0.406s - SysInfo: Video: \\.\DISPLAY2, Intel(R) HD Graphics 4000, PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_05981028&REV_09
                  0.422s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 28 0 52 0 29 0 20 0 48 0 44 0 20 0 47 0 72 0 61 0 70 0 68 0
                  0.422s - SysInfo: 69 0 63 0 73 0 20 0 46 0 61 0 6d 0 69 0 6c 0 79 0 0 0
                  0.422s - SysInfo: Binary: Intel(R) HD Graphics Family
                  0.438s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 72 0 6e 0 61 0 6c 0 0 0
                  0.438s - SysInfo: Binary: Internal
                  0.438s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 20 0 56 0 69 0 64 0 65 0 6f 0 20 0 42 0 49 0 4f 0 53 0 0 0
                  0.438s - SysInfo:
                  0.453s - SysInfo: Binary: Intel Video BIOS
                  0.453s - SysInfo: Video: Intel(R) HD Graphics 4000, , 2155532288, 10.18.10.3621
                  0.453s - SysInfo: Video: \\.\DISPLAY3, Intel(R) HD Graphics 4000, PCI\VEN_8086&DEV_0166&SUBSYS_05981028&REV_09
                  0.453s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 28 0 52 0 29 0 20 0 48 0 44 0 20 0 47 0 72 0 61 0 70 0 68 0
                  0.484s - SysInfo: 69 0 63 0 73 0 20 0 46 0 61 0 6d 0 69 0 6c 0 79 0 0 0
                  0.484s - SysInfo: Binary: Intel(R) HD Graphics Family
                  0.484s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 72 0 6e 0 61 0 6c 0 0 0
                  0.500s - SysInfo: Binary: Internal
                  0.500s - SysInfo: 49 0 6e 0 74 0 65 0 6c 0 20 0 56 0 69 0 64 0 65 0 6f 0 20 0 42 0 49 0 4f 0 53 0 0 0
                  0.500s - SysInfo:
                  0.500s - SysInfo: Binary: Intel Video BIOS
                  0.516s - SysInfo: Video: Intel(R) HD Graphics 4000, , 2155532288, 10.18.10.3621
                  0.516s - SysInfo: Video: , ,
                  0.531s - SysInfo: USB Devices
                  0.531s - SysInfo: USB HC dev: \\.\HCD0
                  0.531s - SysInfo: USB HC driver key: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}\0000
                  0.531s - SysInfo: USB HC driver key device: USB xHCI Uyumlu Ana Bilgisayar Denetleyicisi
                  0.547s - SysInfo: USB Hub: RootHub
                  0.547s - SysInfo: USB HC dev: \\.\HCD1
                  0.547s - SysInfo: USB HC driver key: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}\0001
                  0.563s - SysInfo: USB HC driver key device: Intel(R) 7 Series/C216 Yonga Kümesi Ailesi USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1E2D
                  0.656s - SysInfo: USB Hub: RootHub
                  0.672s - SysInfo: USB Hub: [Port1] DeviceConnected : Generic USB Hub
                  0.688s - SysInfo: USB Device detected: 1, Intel(R) 7 Series/C216 Yonga Kümesi Ailesi USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1E2D, 1, Broadcom Corp BCM43142A0 (SN: 342387E107B
                  0.703s - SysInfo: USB Device: Broadcom Corp BCM43142A0 (SN: 342387E107B
                  0.703s - SysInfo: USB HC dev: \\.\HCD2
                  0.719s - SysInfo: USB HC driver key: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}\0002
                  0.719s - SysInfo: USB HC driver key device: Intel(R) 7 Serisi/216 Yonga Kümesi Ailesi USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1E26
                  0.750s - SysInfo: USB Hub: RootHub
                  0.766s - SysInfo: USB Hub: [Port1] DeviceConnected : Generic USB Hub
                  0.781s - SysInfo: USB Device detected: 2, Intel(R) 7 Serisi/216 Yonga Kümesi Ailesi USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi - 1E26, 1, Microsoft Microsoft Basic Optical Mouse v2.0
                  0.781s - SysInfo: USB Device: Microsoft Microsoft Basic Optical Mouse v2.0
                  0.781s - SysInfo: USB3.0 HC: 0
                  0.797s - SysInfo: USB3.0 HC: \\?\pci#ven_8086&dev_1e2d&subsys_05981028&rev_04#3 &11583659&0&d0#{3abf6f2d-71c4-462a-8a92-1e6861e6af27}
                  0.797s - SysInfo: USB3.0 HC: 1
                  0.797s - SysInfo: USB3.0 HC: \\?\pci#ven_8086&dev_1e31&subsys_05981028&rev_04#3 &11583659&0&a0#{3abf6f2d-71c4-462a-8a92-1e6861e6af27}
                  0.813s - SysInfo: USB3.0 HC: 2
                  0.813s - SysInfo: USB3.0 HC: \\?\pci#ven_8086&dev_1e26&subsys_05981028&rev_04#3 &11583659&0&e8#{3abf6f2d-71c4-462a-8a92-1e6861e6af27}
                  0.828s - SysInfo: USB Devices: 6
                  4.844s - SysInfo: Enter SysInfoDll_GetPartitionInfo
                  4.859s - SysInfo: Enter SysInfoDll_GetPartitionInfoOption
                  4.859s - SysInfo: Disk found 0
                  4.875s - SysInfo: Enter Scan Partition Table Block
                  4.891s - SysInfo: Disk 0 MBR
                  4.891s - SysInfo: 33 C0 8E D0 BC 0 7C 8E C0 8E D8 BE 0 7C BF 0 6 B9 0 2 FC F3 A4 50 68 1C 6 CB FB B9 4 0 BD BE 7 80 7E 0 0 7C B F 85 E 1 83 C5 10 E2 F1 CD 18 88 56 0 55 C6 46 11 5 C6 46 10 0
                  4.906s - SysInfo: B4 41 BB AA 55 CD 13 5D 72 F 81 FB 55 AA 75 9 F7 C1 1 0 74 3 FE 46 10 66 60 80 7E 10 0 74 26 66 68 0 0 0 0 66 FF 76 8 68 0 0 68 0 7C 68 1 0 68 10 0 B4 42 8A 56 0 8B F4 CD 13
                  4.906s - SysInfo: 9F 83 C4 10 9E EB 14 B8 1 2 BB 0 7C 8A 56 0 8A 76 1 8A 4E 2 8A 6E 3 CD 13 66 61 73 1C FE 4E 11 75 C 80 7E 0 80 F 84 8A 0 B2 80 EB 84 55 32 E4 8A 56 0 CD 13 5D EB 9E 81 3E FE 7D 55
                  4.906s - SysInfo: AA 75 6E FF 76 0 E8 8D 0 75 17 FA B0 D1 E6 64 E8 83 0 B0 DF E6 60 E8 7C 0 B0 FF E6 64 E8 75 0 FB B8 0 BB CD 1A 66 23 C0 75 3B 66 81 FB 54 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 55 AA
                  5.000s - SysInfo: Primary Partition 0.0 (0): 7
                  5.016s - SysInfo: Primary Partition 0.1 (1): 7
                  5.016s - SysInfo: Exit Scan Partition Table Block
                  5.016s - SysInfo: Disk 0: 2 partitions
                  5.031s - SysInfo: Enter Get NTFS Boot sector info
                  5.047s - SysInfo: NTFS PART BOOT SEC
                  5.047s - SysInfo: EB 52 90 4E 54 46 53 20 20 20 20 0 2 8 0 0 0 0 0 0 0 F8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 8A 1 A7 1 BF 1 0 0 55 AA
                  5.125s - SysInfo: NTFS: B/Sec 512, B/Cluster 4096, MFT rec 1024
                  5.141s - SysInfo: Exit Get NTFS Boot sector info
                  5.141s - SysInfo: Enter Get NTFS Boot sector info
                  5.156s - SysInfo: NTFS PART BOOT SEC
                  5.172s - SysInfo: EB 52 90 4E 54 46 53 20 20 20 20 0 2 8 0 0 0 0 0 0 0 F8 0 0 3F 0 FF 0 0 F8 A 0 0 0 0 0 80 0 80 0 FF 5F 2D 3A 0 0 0 0 0 0 C 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0
                  5.188s - SysInfo: F6 0 0 0 1 0 0 0 5A B0 6 DA E2 6 DA 24 0 0 0 0 FA 33 C0 8E D0 BC 0 7C FB 68 C0 7 1F 1E 68 66 0 CB 88 16 E 0 66 81 3E 3 0 4E 54 46 53 75 15 B4 41 BB AA 55 CD 13 72 C 81 FB
                  5.188s - SysInfo: 55 AA 75 6 F7 C1 1 0 75 3 E9 DD 0 1E 83 EC 18 68 1A 0 B4 48 8A 16 E 0 8B F4 16 1F CD 13 9F 83 C4 18 9E 58 1F 72 E1 3B 6 B 0 75 DB A3 F 0 C1 2E F 0 4 1E 5A 33 DB B9 0 20 2B C8
                  5.203s - SysInfo: 66 FF 6 11 0 3 16 F 0 8E C2 FF 6 16 0 E8 4B 0 2B C8 77 EF B8 0 BB CD 1A 66 23 C0 75 2D 66 81 FB 54 43 50 41 75 24 81 F9 2 1 72 1E 16 68 7 BB 16 68 52 11 16 68 9 0 66 53 66 53 66
                  5.203s - SysInfo: 55 16 16 16 68 B8 1 66 61 E 7 CD 1A 33 C0 BF A 13 B9 F6 C DeviceIoControl(IOCTL_STORAGE_QUERY_PROPERTY) succeeded:
                  Vendor: ""
                  Product: "TOSHIBA MQ01ABF050"
                  Revision: "AM0P1D"
                  Removable: No
                  BusType: 0x0b


                  5.766s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - DeviceIoControl(IOCTL_SCSI_GET_ADDRESS) succeeded:


                  5.781s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 -
                  Device address:
                  Port # = 0
                  Path ID = 0
                  Target ID = 0
                  LUN = 0


                  5.781s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - DFP_GET_VERSION succeeded.
                  5.797s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Version = 1, Revision = 1, Capabilities = 0x7, IDE Device Map = 0x1, Bytes = 24
                  5.797s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Device #174061440 supports ATA Command
                  5.813s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Device #174061440 supports ATAPI Command
                  5.828s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Device #174061440 supports SMART Command
                  5.828s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Detecting SMART...
                  5.875s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Device is SMART enabled.
                  5.891s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Getting IDSECTOR and IDEREGS info for device #0
                  5.891s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: DeviceIoControl setup done
                  5.906s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: DoIdentify done
                  5.922s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: dwBytesReturned: 528
                  5.922s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: FormatIdInfo 1
                  5.938s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: FormatIdInfo 2
                  5.938s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - TempDbg: FormatIdInfo 3
                  5.953s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Identify command succeeded.
                  5.969s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:36 04-Tem-2014 - Getting SMART attributes for device #0
                  6.094s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Retrieved all SMART data for device #0
                  6.109s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Formatting SMART data...
                  6.125s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Formatting Self Test status...
                  6.141s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 3:
                  6.141s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 4:
                  6.156s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 5:
                  6.172s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 6:
                  6.172s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 7:

                  bla-bla-bla....


                  6.797s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 68:
                  6.813s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 69:
                  6.813s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 70:
                  6.828s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 71:
                  6.844s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 72:
                  6.844s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 73:
                  6.859s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 74:
                  6.859s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 75:
                  6.875s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 76:
                  6.891s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 77:
                  6.891s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 78:
                  6.906s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 79:
                  6.906s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 80:
                  6.922s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 81:
                  6.922s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 82:
                  6.938s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 83:
                  6.953s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 84:
                  6.953s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 85:
                  6.969s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 86:
                  6.969s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 87:
                  6.984s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 88:
                  6.984s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - Drive 89:
                  7.000s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - 1 SMART enabled devices found.
                  7.016s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - CSMARTInfo::GetSmartIDFirst[5622]: *m_smartDeviceIDIter = 0
                  7.016s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - CSMARTInfo::GetSmartIDNext[5645]: after ++m_smartDeviceIDIter
                  7.031s - SysInfo: SysInfoDll: 17:27:37 04-Tem-2014 - CSMARTInfo::GetSmartIDNext[5649]: m_smartDeviceIDIter==m_smartDeviceID.end() is true
                  7.047s - SysInfo: Get CPUID 0
                  7.063s - SysInfo: CPUID 0: D 756E6547 6C65746E 49656E69
                  7.078s - SysInfo: CPUID 1: 306A9 2100800 3DBAE3BF BFEBFBFF





                  Not: this is not all log record.......

                  Comment


                  • #10
                    Thanks, looking at that log the AMD card just isn't visible to PerformanceTest at all. We're going to try speaking to AMD to see if this a known issue or if there is another way of detecting the card.

                    Comment


                    • #11
                      Thanks for your reply,

                      We would like to buy performance test and some of the other products but first we have to solve this problem. l'll wait for your message.

                      Best regards,

                      Comment


                      • #12
                        We're still speaking to AMD about this. I'll update this thread again if we receive any more information.
                        Last edited by Tim (PassMark); 07-09-2014, 10:55 PM. Reason: Removed out of date information

                        Comment


                        • #13
                          We've received some good information from AMD about detecting the cards on these systems and it looks like we'll need to make some changes to PerformanceTest to correctly recognise when the AMD card is in use.

                          Once there is a new debug build available with the changes we'll post a link to it form this thread.

                          Comment


                          • #14
                            There is a new debug build available at http://www.passmark.com/ftp/petst_amd_debug.exe, it will attempt to detect if AMD PowerXpress is in use and if so save that card as the one being tested (though it may still display the Intel card details when running the test).

                            Could you please install this build, run it in debug mode and send us the full copy of the debug logs that are created (support email address is here).

                            Comment

                            Working...
                            X