Announcement

Collapse
No announcement yet.

results are inconsistent

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • results are inconsistent

    Click image for larger version

Name:	results 3.png
Views:	84
Size:	65.4 KB
ID:	56614 Click image for larger version

Name:	results 2.png
Views:	86
Size:	296.9 KB
ID:	56616 Click image for larger version

Name:	results 1.png
Views:	84
Size:	40.8 KB
ID:	56618 these images are all from running the same performance test. at the end of the test, passmark ranks my system in the 3rd percentile. when i click "explain", it opens another dialog window that tells me my system is in the 97th percentile. if i try to upload my results, it says i'm in the 2nd percentile. it's bizarre and erratic. note the two dissimilar results for the 2d benchmark score

    i downloaded the archived version (10.2), with similar behavior

    so i rebooted and ran the test on a clean boot. same experience. searched through the forum, but didn't see anything in the first few pages
    Attached Files

  • #2
    One of those screen shots is from the Help file. It is a screen shot of a screen shot, of someone else's system.

    Maybe you missed the text in your screen shot "(Screenshot is example, not your systems actual score)"

    Your score was actually 221 (in the 2 to 3% percentile, rounding errors likely account for the 2% vs 3% number)
    The performance problem seems to be mostly in the 2D section.

    Also you can't directly compare the V10 and V11 results for 2D. There was a lot of changes in the benchmarks.



    Comment


    • #3
      david, you forgot to say "like, duh". lol. thank you

      Comment

      Working...
      X